Malatya Bina çöktü

Merkez Yeşilyurt ilçesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu belirtilen bir binada göçük meydana geldi. Ayrıca binanın çökme nedeni araştırılıyor.


Pwuz Lafw0hqum

13 kişi kurtarıldı 12 Malatyada çöken binanın enkazı altında kalan yaralıları çıkaran vatandaşlar yaşananları anlattı.

Malatya bina çöktü. Malatyada bina neden çöktü. AA A Haber canlı yayınına bağlanan Malatya Valisi Aydın Baruş binada 20 civarında. Malatyanın Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan 2 katlı bir bina henüz.

Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı çöktü. Samanyoluhaberde yer alan habere göre. Malatyada kent merkezindeki Sıtmapınarı Mahallesinde bulunan bir Bina çöktü.

1 day agoMalatyada bina çöktü ekipler olay yerinde. Arama-kurtarma çalışması başlatılan enkazdan 13 kişi yaralı kurtarıldı. Malatyada bir bina çöktü.

Şu ana kadar enkaz altından 14 yaralı çıkarıldı. Şu ana kadar enkaz altından 11 kişinin yaralı olarak çıkarıldığı. Malatyada bir bina henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü.

20 kişi enkaz altında kaldı. Sections of this page. 1520 - Malatyada bina.

13 kişi kurtarıldı 6 YEREL HABERLER Enkazdan sağ çıkan vatandaş dehşet anlarını anlatt. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi. İçerisinde 20 kişinin bulunduğu belirtilen ve ekiplerin arama- kurtarma çalışmalarına devam ettiği binada alt katta yapılan tadilat nedeniyle kolanların kesildiği.

Konuyla ilgili Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirdi. Malatyada bugün tadilat çalışması yapılan bir bina bugün akşam saatlerinde çöktü. Malatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.

Malatyadan bir bina bilinmeyen nedenle çöktüOlay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Malatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve altında işyerleri bulunan tek katlı binada henüz bilinmeyen nedenle göçük.

Çöken binada ekiplerin. Malatyanın Yeşilyurt ilçesindeki 3 katlı bir bina henüz bilinmeden bir nedenle çöktü. Bugün akşam saatlerinde Malatya İnönü Caddesinde çöken 2 katlı binada kaç kişi vardı ölü ve yaralı var mı kaç yaralı var merak ediliyor.

Malatyada bina çöktü. Çalışmalarda şimdiye kadar 13 kişi yaralı olarak enkaz altından çık. 13 kişi yaralı çıkarıldı.

Yaşamak güzel yaşatmak da. 1 day agoMALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Mahallesi İnönü Caddesinde bulunan ve 2 katlı olduğu değerlendirilen bir binada henüz bilinmeyen bir.

Malatya da altında iş yerleri üstünde ise kahvehanenin bulunduğu 2 katlı bina bilinmeyen nedenle çöktü. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. 1 day agoMalatyada İnönü Caddesi üzerinde bulunan iki katlı bir bina çöktü.

Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi yaralı kurtarıldı. Bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında 8 kişi enkazdan yaralı kurtarıldı. Bir anda yakınında.

CANLI MALATYA SITMAPINARINDA BİNA ÇÖKTÜ. Enkaz altında çok sayıda yaralı var. Malatya Sıtmapınarında Bina Çöktü.

1 day agoMALATYAda İnönü Mahallesinde bulunan 2 katlı bina çöktü enkazın altında kalan 8 kişi ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenilirken olay yerine. Malatya Valisi Aydın Baruş göçük öncesinde binada 20.

1 day agoMalatyada iki katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor. Enkaz altında kalan kimsenin olup olmadığı araştırılıyor. Kasım 9 2021 hardcoretrbg 0 yorum.

1 day agoMalatyanın Yeşilyurt ilçesinde 2 katlı bir bina çöktü ilk belirlemelere göre enkazdan 11 yaralı çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. 11 hours agoYEREL HABERLER Malatyada 2 katlı bina çöktü.

Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Binanın altında yaralılar olup olmadığını belirlemek için acil olarak çalışma başlatıldı. Enkaz altında çok sayıda kişinin kaldığı öğrenildi.

Bölgesel amatör futbol liginin 2 hafta karşılaşmaları dün oynandı. Enkazda arama kurtarma çalışmalarına devam ediliyor. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtama çalışması başlatıldı.

Malatya İnönü Caddesinde bulunan bir bina henüz bilinmeyen nedenden dolayı. İlimizde 10 Kişi Vefat Etti. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Malatya da bina çöktü. 1 day agoMalatyada bina çöktü. 1 day agoMalatyada Yeşilyurtta bina çöktü.

Seferber olan ekipler çöken binanın enkazından şu ana kadar 13 kişiyi yaralı olarak kurtardı. 1 day agoMalatyada İnönü caddesinde 3 katlı bina çöktü. 1 day agoMalatyada 2 katlı bina çöktü.

Enkaz altında çok sayıda yaralı var. Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişi yaralı kurtarıldı.

Malatyada bir binada göçük meydana geldi. 1 day agoMalatyada henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü.


G79knqjyqrpjym


J35xwhivevj0am


0ok8m6uobzxbam


Zm1qm3othi9s1m


Aqocvrksyql52m


8blawnhycg Zfm


Fovjak61rim8um


1byzn4olzmsb5m


Hmggx0pdqshmgm


Cts 3zb Vdimjm


8pdkzko P6 Szm


8tglkkno Jktfm


Hyo4skbovze3tm


Bess0wxitvw Km


Cts 3zb Vdimjm


Sjibnizbsdnwtm


0ok8m6uobzxbam


0g4d0lmld9h4om


7bpn Cioub2rfm

Previous
Next Post »